- Určeny pro středně velké gastronomické provozy s požadavkem na
kvalitní a výkonné zpracování zeleniny s max. denní kapacitou do
400 porcí.
- Vhodné pro rychlá občerstvení, bistra, školní jídenly, lahůdky,
restaurace, pizzerie.
- Nejpopulárnější a nejprodávanější modely krouhačů zeleniny CL
50 a CL 52.
- Lze zpracovávat syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích
ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev.
- Široký výběr nerezových disků umožňuje: plátkovat, strouhat,
nudličkovat, kostičkovat, hranolkovat.
- Výkon závisí na druhu krájené zeleniny a typu použitého disku pro
zpracování.
Zařízení jsou vybavena:
- magnetickou bezpečnostní pojistkou,
- brzdným systémem motoru.
- automatickým restartem.
Disky nejsou součástí zařízení a objednávají se samostatně dle
konkrétního požadavku.