
Krouhače zeleniny jsou určeny dle svého výkonu pro různé gastronomické provozy. Využijí je velkokapacitní jídelny, lahůdkářské provozy, školní jídelny, ale i školky, restaurace, rychlá občerstvení, bistra a další.
Zpracujete s nimi syrovou zeleninu, ovoce, ořechy, parmezán, sýr, pečivo na strouhanku, čokoládu, brambory, křen, mrkev, ...
Takže plátkujte, strouhejte, nudličkujte, kostičkujte nebo i hranolkujte bez zbytečné námahy a spolehlivě.
Zajímá vás více informací? Klikněte na tlačítko.
Krouhače zeleniny
- Krouhače zeleniny jsou určeny dle svého výkonu pro různé
gastronomické provozy – velkokapacitní jídelny, lahůdkářské
provozovny, školní jídelny, školky, restaurace, rychlá občerstvení,
bistra a další provozy.
- Lze zpracovávat syrovou zeleninu, ovoce na speciálních discích ořechy,
parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev.
- Široký výběr nerezových disků umožňuje v závislosti na modelu
plátkovat, strouhat, nudličkovat, kostičkovat i hranolkovat.
- Výkon závisí na druhu krájené zeleniny a typu použitého disku pro
zpracování.
Disky nejsou součástí zařízení a musí se objednat
samostatně.
Zařízení jsou vybavena:
- magnetickou bezpečnostní pojistkou,
- brzdným systémem motoru,
- automatickým restartem.
Krouhače zeleniny dělíme dle hodinového výkonu a kapacity provozu na: