Blixéry stolní

Stolní blixéry

Stolní blixery od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

  • Vhodné pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 200 porcí.

Speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru a umožňují:
  • dokonalé rozmělnění surovin díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby,
  • snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
  • realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních
  • přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit,
  • zachování původní kompozice pokrmu – předkrm, hlavní jídlo, dezert, vařené jídlo či v syrovém stavu,
  • zachování nutriční hodnoty a nezbytných vitamínů.

MOTOROVÝ BLOK
  • indukční motor
    1. asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
    2. nerezová hřídel,
    3. magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění blixeru,
  • 1 nebo 2 regulace rychlosti.
  • Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.

NÁDOBA BLIXERU
  • Odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem.
  • Stírací zařízení složené ze stěrek víka a stěrky nádoby, snadno rozebíratelné.
  • Průhledné polykarbonátové víko vybavené rukojetí a otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu přípravy.

Standardní vybavení:
  • nerezová nádoba,
  • stírací zařízení víka a nádoby,
  • nůž s jemným zubatým ostřím – umožňuje dokonalé rozmixování syrových nebo vařených surovin až do kašovité konzistence

Lze doobjednat:
  • nůž s hrubým zubatým ostřím,
  • břit jemné zubaté ostří (v závislosti na modelu)