Krouhače zeleniny střední

Krouhače zeleniny střední

  • Určeny pro středně velké gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny s max. denní kapacitou do 400 porcí.
  • Vhodné pro rychlá občerstvení, bistra, školní jídenly, lahůdky, restaurace, pizzerie.
  • Nejpopulárnější a nejprodávanější modely krouhačů zeleniny CL 50 a CL 52.
  • Lze zpracovávat syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev.
  • Široký výběr nerezových disků umožňuje: plátkovat, strouhat, nudličkovat, kostičkovat, hranolkovat.
  • Výkon závisí na druhu krájené zeleniny a typu použitého disku pro zpracování.

Zařízení jsou vybavena:

  • magnetickou bezpečnostní pojistkou,
  • brzdným systémem motoru.
  • automatickým restartem.

Disky nejsou součástí zařízení a objednávají se samostatně dle konkrétního požadavku.