Krouhače zeleniny malé

Krouhače zeleniny malé

  • Určeny dle svého výkonu pro menší gastronomické provozy: rychlá občerstvení, bistra, kuchyně mateřských škol atd. s max. denní kapacitou do 80 porcí provozu.
  • Lze zpracovávat syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev.
  • Široký výběr nerezových disků umožňuje v závislosti na modelu: plátkovat, strouhat, nudličkovat, kostičkovat, hranolkovat.
  • Výkon závisí na druhu krájené zeleniny a typu použitého disku pro zpracování.

Zařízení jsou vybavena:

  • magnetickou bezpečnostní pojistkou,
  • brzdným systémem motoru,
  • automatickým restartem.

Disky nejsou součástí zařízení a objednávají se samostatně dle konkrétního požadavku.